Activiteiten

Beste leden,

 

 EINDELIJK. WE KUNNEN WEER OPEN!!!!!

                                               

Per 5 juni volgt, mits de dalende trend van de coronacijfers doorzet, de derde stap in de versoepeling van de maatregelen die momenteel gelden tegen de verspreiding van het coronavirus. Voor ons betekent dit:

·        We mogen weer boccia spelen!!! 

·        Registreren is verplicht. Dus bij binnenkomst graag je naam noteren.

·        Binnen moet iedereen een mondkapje dragen en zich houden aan de basisregels, waaronder anderhalve meter afstand houden en drukte vermijden.

·        Sportkantines mogen open tussen 06.00 uur en 22.00 uur. Een vaste zitplek aan een tafel is verplicht, zitten aan de bar is niet toegestaan. Aan een tafel mogen maximaal 4 mensen zitten. Zij houden 1,5 meter afstand. Dit geldt ook voor de terrassen. Zelfbediening is niet toegestaan.

·        Er mogen alleen onderling wedstrijden gespeeld worden tussen sporters van dezelfde club.

·        Er mogen geen toeschouwers aanwezig zijn.

Dus vanaf zaterdag, 5 juni, is onze vereniging weer open op zaterdag- en woensdagmiddag tussen 14.00 uur en 18.00 uur. En op zondag tussen 10.00 uur en 13.00 uur.

Wij hebben nog een kleine aanpassing gemaakt in onze openingstijden.

Vanaf 2 juli zijn wij ook iedere vrijdagavond open van
19.00 uur tot 24.00 uur.
 
Groetjes,
 
SC Crit-Boccia
Het Bestuur

Blijf de basisregels volgen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Mensen kunnen elkaar nog steeds besmetten. Ook na vaccinatie. Blijf handen wassen en afstand houden. En bij klachten: blijf thuis en laat je testen.

Zo geven we corona geen kans.

 

Groetjes,

 

SC Crit-Boccia

Het Bestuur